visibility Quick Look

Shoei bukósisak EX-Zero Matt Fekete

Shoei bukósisak EX-Zero Matt Fekete

Fogyasztói ár kedvezménnyel
Ár:189.900 Ft
Ár / kg

local_shipping Szállítás - Házhozszállítás Futárszolgálattal 0 Ft

Méret

Shoei bukósisak EX-Zero Matt Fekete

Modern sisak retro stílusban. A klasszikus nyitott off-road formavilágával, amely a vintage EX széria alapján készült, az új EX-Zero egy csipetnyi modern beütéssel, kompakt profiljával, valamint a SHOEI fejlett technológiájának köszönhetően, mindenkit levesz a lábáról. Az innovatív, beépített CJ-3 plexi a nagyobb komfortot és a maximális sokoldalúságot szolgálja. A prémium bélésanyagok optimális kényelmet, teljesítményt és esztétikát kínálnak, és biztosítják a sisak tökéletes illeszkedését.

 

AIM HÉJSZERKEZET

Szabadalmazott ötrétegű mátrix héjazat, organikus rostokkal és többkomponensű üvegszálakkal. Optimális merevség és fejlett ütéscsillapítás.

 

TÖBBSZÖRÖS SŰRŰSÉGŰ EPS BÉLÉSRENDSZER

Hatékony ütéselnyelést biztosít az EPS hab különböző sűrűségeinek felhasználásával.

 

NICS BIZTONSÁGI KOCKÁZAT A BEÉPÍTETT PLEXI MIATT

A legtöbb sisakgyártó feláldozza az EPS-bélés vastagságát a homlokrészen, hogy helyet biztosítson a lehajtható plexi vagy napszemüveg számára, ami komoly biztonsági veszteséget eredményez. A SHOEI megtartja ugyanazt az EPS vastagságot a homlokrészen is, mint a belső plexi nélküli zárt sisakoknál. Így biztosítja ugyanazt a biztonsági szintet.

 

Dupla-D gyűrű

Biztonságos, könnyen használható és mindig tökéletesen beállítható.

 

3 HÉJ MÉRET

A tökéletes illeszkedésért és a kompakt méretért:

  • XS-M, 2) L, 3) XL-XXL

 

KIVEHETŐ ÉS MOSHATÓ BELSŐ BÉLÉS

A legmagasabb minőségű poliuretán hab a maximális komfort és a tökéletes illeszkedés érdekében, minden helyzetben.

 

3 VíZSZINTES PLEXI VÉGHELYHZET

Annak érdekében, hogy a motoros beállíthassa a fej méretének megfelelőlen.

 

CJ-3 PLEXI

A J-O-hoz tervezett CJ-3 plexi három különböző színben kapható:

- Víztiszta

- Sötét füst

- Ezüst irídium

- Szivárvány irídium

- Photochrom (fényre sötétedő)

- HD sárga (rossz látási viszonyokhoz)

Feltöltés alatt....

MÉRETTÁBLÁZAT


HOGYAN MÉRD MEG A FEJMÉRETED

Annak meghatározásához, hogy a fejméreted hol helyezkedik el a SHOEI mérettáblázatán (ez lesz a kiindulópont a megfelelő sisakméret kiválasztásához), vegyél egy puha, rugalmas mérőszalagot és vízszintesen húzd át a fejed körül, 2 cm magasságban a szemöldök felett (a legszélesebb részen a homlokod körül).

Válaszd ki a táblázatból a fejméretedhez legközelebb eső sisakméretet, a fenti méretezési irányelvek alapján. Ha a fejméreted két sisakméret közé esik, akkor először a kisebb méretet próbáld fel.

A TÖKÉLETES MÉRET

Egyik bukósisak sem véd meg biztosan minden előre nem látható, nagy vagy kis sebességű ütközés során. Azonban ahhoz, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsuk a fejünk védelmét, a sisaknak tökéletesen kell illeszkednie, és az állszíj záró rendszert is biztonságosan kell rögzíteni. A megfelelő méretű sisak és az állszíj biztonságos rögzítésének elmulasztása nagyon veszélyes, mivel a sisak baleset esetén leeshet, ezzel súlyos fejsérülést vagy halált okozva.

A megfelelő méret kiválasztása érdekében és hogy megtanuld, hogyan kell a sisakot biztonságosan rögzíteni, látogass el üzletünkbe, ahol több évtizedes tapasztalatunkkal állunk rendelkezésedre. A megfelelő illeszkedés nem csak a kényelem miatt fontos, hanem a biztonságod miatt is.